hits

Harald Bråthen 70 år!

President i Norges Danseforbund, Harald Bråthen, fyller i dag 70 år!

Harald brenner sterkt for idretten, og har vært aktiv på mange plan, og i flere idretter, i en årrekke. Han har vært OL og VM deltager i ishockey, hatt styreverv i både ishockey og sykkelforbundet, han var presseansvarlig for ishockey i Håkons hall under OL på Lillehammer, har vært redaktør av Skiforeningens årbok og magasin i over 10 år, og han er ikke minst dansepappa og dansebestefar!   

Jubilanten starter dagen i Bergen på NIFs ledermøte, før han fortsetter med konkurranse i Sportsdrill i Slåtthaughallen. Dagen avsluttes med feiring i Stavanger sammen med familien.

Vi gratulerer deg hjerteligst med den store dagen i dag, Harald, og takker deg samtidig for alt du har bidratt med, så langt, for norsk dans og norsk idrett!

 President Harald Bråthen 70 år!

 

Jubilanten mottar blomster fra Idrettspresident Børre Rognlien under ledersamlingen til NIFInge Andersen, sammen med representanter fra hele norsk idrett, synger bursdagssang for 70-åringen!

 

#bursdag #dans #danseforbundet #NIF


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Antall medlemmer: 34

Bli medlem i denne gruppen

Om Norges Danseforbund

Norges Danseforbund

Norges Danseforbunds administrasjon holder til i Idrettens hus på Ullevål stadion hvor vi deler kontorer med Norges Idrettsforbund og Olympiske komité og de fleste andre særidrettsforbundene i Norge.

Topplisten

  1. Ronjaostensvik
  2. Cutewow
  3. Helsehelelivet
  4. Thisandthat
  5. Tinastreningsglede
  6. Gau9foto
  7. Anjabrathen
  8. Jatiljulioktober
  9. Trenpanett
  10. Ballroomdancing

Anbefalte innlegg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker