hits

Presidenten har ordet!

Norge i Europa
- Og i verden

 

Sist helg var Morten Engan som leder sportsdansseksjoen, og undertegnede i Stuttgart på stiftelsesmøte for den europeiske delen av WDSF (World Dance Sport Federation). Vi stilte dessuten med fullmakt fra Sverige og signerte for dem også.

 

Europeiske WDSF ha hatt en trang fødsel. Først etter mange års forsøk, ble det nå endelig klaff. Formålet med organisasjonen er å legge forholdene enda bedre til rette for danserne i Europa. Ingen er uenige om dette formålet, men fra andre idretter har vi jo sett at en slik oppdeling også har sine skyggesider. Fighten mellom FIFA og UEFA i fotballens verden har ikke akkurat vært fri for gnisninger. Samtidig ser vi at europeisk fotball har en sterk stilling, og med masse gode produkter ? ikke minst UEFA Champions League som samler millioner både å tribuner og ved TV-apparatene..

 

Måtte vedtakene i Stuttgart denne historiske lørdagsettermiddagen også gi grunnlag for ytterligere vekst og styrke til dansesporten i Europa ? og i Norge. Jeg velger å være optimistisk, men ser ikke bort fra at det også kan være noen skjær i sjøen.

 

Uansett var det en viktig milepæl som ble nådd, og vi følger spent med på fortsettelsen!

 
For Hovedstyret i
Norges Danseforbund

 

Harald Bråthen
President

 

 


#Dans #Danseforbundet #Sportsdans #WDSF

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Antall medlemmer: 34

Bli medlem i denne gruppen

Om Norges Danseforbund

Norges Danseforbund

Norges Danseforbunds administrasjon holder til i Idrettens hus på Ullevål stadion hvor vi deler kontorer med Norges Idrettsforbund og Olympiske komité og de fleste andre særidrettsforbundene i Norge.

Topplisten

  1. Ronjaostensvik
  2. Cutewow
  3. Helsehelelivet
  4. Thisandthat
  5. Tinastreningsglede
  6. Gau9foto
  7. Anjabrathen
  8. Jatiljulioktober
  9. Trenpanett
  10. Ballroomdancing

Anbefalte innlegg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker