hits

Velkommen til VM i Boogie Woogie i Molde!



Velkommen til en danse- og VM-fest ingen har sett maken til! Velkommen til Norge. Velkommen til Molde. Velkommen til et spennende og enestående møte med norsk og internasjonal dansesport!

Vi kan bare glede oss alle sammen til en dag og kveld fylt med det aller ypperste av idrett. En kveld med utrolige prestasjoner, og en idretts- og danseglede i særklasse. Fokus blir på elitedanserne fra inn- og utland, men vi skal heller ikke glemme alle de frivillige som har gjort dette mesterskapet mulig.

Sissel Myren er primus motor for VM-arrangementet ? og hun har mange gode hjelpere. Kommunen, fylket og næringslivet har også bidratt slik at dette første verdensmesterskap i Møre og Romsdal uansett idrettsgren, skal bli den suksessen vi alle ønsker oss.

Vakre Molde ? helt i havkanten i Western Norway, har opplevd suksess langt tilbake i tid. «Rosenes by» heter den da også, og ved siden av rosene, er byen ikke minst kjent for den årlige jazz-festivalen, for å ha fostret Norges tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik, og for landets beste fotballag ? Molde Fotballklubb. I samme åndedrag må vi nevne byens to rike onkler, Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten, som har gjort mye for byen. Det samme gjelder fotballtreneren Ole Gunnar Solskjær(kommer fra nabobyen Kristiansund) som var den nordmann flest kjente da han spilte for Manchester United. Siden VM i Boogie Woogie går av stabelen i Bjørnson-salen, skal vi også nevne dikterhøvdingen Bjørnstjerne Bjørnson, som gikk på skole i Molde.

VM-arrangøren Molde Swing- og Rockeklubb har en jordnær målsetting som sier at «VM skal bli et positivt arrangement for klubben, tilreisende og nærmiljøet».

I Norges Danseforbund er vi ikke et sekund i tvil om at denne målsettingen og mye mer enn det, vil bli nådd. Ikke minst har mange av de tilreisende fått en enestående mulighet til å utforske dette nydelige området av landet vårt ?og bringe med seg hjem ev varende gode minner.

Måtte det bli et VM og en idrettsfest som det går frasagn om!

Takk til alle som har gjort dette mulig.

Og lykke til!

Harald Bråthen
President





#Dans #Danseforbundet #Idrett #VM #Molde #BoogieWoogie #MoldeSwingogRockeKlubb

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Antall medlemmer: 34

Bli medlem i denne gruppen

Om Norges Danseforbund

Norges Danseforbund

Norges Danseforbunds administrasjon holder til i Idrettens hus på Ullevål stadion hvor vi deler kontorer med Norges Idrettsforbund og Olympiske komité og de fleste andre særidrettsforbundene i Norge.

Topplisten

  1. Ronjaostensvik
  2. Cutewow
  3. Helsehelelivet
  4. Thisandthat
  5. Tinastreningsglede
  6. Gau9foto
  7. Anjabrathen
  8. Jatiljulioktober
  9. Trenpanett
  10. Ballroomdancing

Anbefalte innlegg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker