hits

Vinnerskaller!

Tre ganger hadde Thorbjørn S. Urskog vunnet Boogie Woogie-VM da han lørdag 6. september stilte opp til VM igjen. Nå med ny partner ? og langt unna diskusjonen om en pallplass. Alle trodde på svensk seier i år. Bare ikke Thorbjørn ?og treneren hans Jo Inge Norum.

«Thorbjørn er en vinnerskalle!» sa Jo Inge flere ganger ettersom rundene gikk på lørdagen ?og Thorbjørn og Flora hang med videre. «Nå blir det magisk,» sa Jo Inge da det var klart for slow-runden. Og det var «magisk», det ble magisk ?og det ble gull tilslutt!

-Jeg satser på en pallplass , sa Thorbjørn da vi snakket sammen under German Open i Stuttgart for tre uker siden. Da fikk han ikke engang konkurrere. Hans nye partner, franske Flora Bouchereau, sonet en doping-dom som utløp bare dagen før VM-konkurransen i Molde. De fikk heller ikke som par trene med det norske landslaget så lenge dopingdommen ikke var ferdigsonet.

Desto større var prestasjonen da de to mot alle odds likevel danset seg helt tiltopps og åpnet for «Ja vi elsker» og jubelrop i Bjørnson-salen i Molde. Norsk sølv ble det i juniorklassen ? og bronse i senior. En ny stor dag for norsk danseidrett ? i et perfekt arrangement av Molde Swing og Rockeklubb.

«Nå skal dere vel feste?» spør gjerne TV-reporterne.
«JA!» var et samstemte svaret. Landslagstreneren innkalte til fest og moro i rom 2201 på Seilet Hotell.
Her ble det servert alkoholfri svensk Herrljunga eplesider i champagneglass, pluss peanøtter og potetgull, alt kjøpt inn i Europris på landslagstrenerens regning. 
«Nå får dere kose dere og skeie ut med potetgull og brus. I morgen er det tilbake til grønnsakene», var budskapet.

Så enkelt ? og likevel så effektivt! Vinnerskaller i alle ledd.

De norske landslagsdanserne er ingen hengehoder. De vant ganske sikkert også dansefesten etterpå. Ja, for når boogie woogie-danserne fester, så gjør de det de liker aller best. Fortsetter å danse! Og danse! Og danse!
Og vinner konkurransene. Er noen riktige vinnerskaller og fortjente forbilder for alle i norsk idrett!

Kanskje de har smittet fotball-landslaget? Hvorfor ikke 2-1 over Italia i kveld. Det hadde smakt det!
Nesten like gjevt som et VM-gull i boogie woogie!

Heia Norge!

 

Harald Bråthen
- Stolt Dansepresident

 Vinnerskallene representert ved landslagstreneren Jo Inge Norum, Flora Bouchereau, Thorbjørn S. Urskog, Boofie Woogie-ansvarlig i World Rock? Roll Confederation og tidligere verdensmester, Aina Nygaard og generalsekretær i Norges Danseforbund, Mona Kristiansen.

 

#Dans #Danseforbundet #VM #BoogieWoggie #ThorbjørnogFlora #Vinnerskaller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Antall medlemmer: 34

Bli medlem i denne gruppen

Om Norges Danseforbund

Norges Danseforbund

Norges Danseforbunds administrasjon holder til i Idrettens hus på Ullevål stadion hvor vi deler kontorer med Norges Idrettsforbund og Olympiske komité og de fleste andre særidrettsforbundene i Norge.

Topplisten

  1. Ronjaostensvik
  2. Cutewow
  3. Helsehelelivet
  4. Thisandthat
  5. Tinastreningsglede
  6. Gau9foto
  7. Anjabrathen
  8. Jatiljulioktober
  9. Trenpanett
  10. Ballroomdancing

Anbefalte innlegg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker