hits

Vel blåst ? Sissel & Co!

På vegne av ALLE, vil jeg takke for et fantastisk flott VM-arrangement i regi av Molde Swing og Rockeklubb. Sissel Myren var den som hadde alle tråder i sin hule hånd, men hun hadde også et flott lag av hjelpere å spille på. Og alle spilte med etter de noter Sissel hadde komponert og dirigerte troppene etter. Med fast, men vennlig hånd.

For dommerpanelet og andre internasjonale gjester, ble også oppholdet en innføring i både norsk geografi og kultur. En hel dag var satt av til rundreise i dette vakre Møre og Romsdal fylke. Høydepunktene var flere, men både besøket på Atlanterhavsveien og båtturen langt inne i fjellet i gruvene på Bergtatt -  gjorde sitt til at ingen glemmer dette VM-et med det første.

De sterke sportslige resultatene i en stappfull Bjørnson-sal var naturlig nok prikken over i-en i et arrangement som var forberedt i over to år. «Mest mulig moro for minst mulig pæng!» var VM-komiteens arbeidsmotto. At det var moro, kan underskrives. At det kosta «pæng» er like sikkert. Klubben kunne heldigvis glede seg over god støtte fra mange sponsorer. Dessuten fra fylket og kommunen ? og Danseforbundet som bidrar økonomisk ved alle internasjonale dansearrangement i Norge.

Varaordfører Frøydis Austigard (V) representerte kommunen og var nok både stolt og overrasket over hvor flinke hennes egne bysbarn var. Hun lovte å ta med seg den gode opplevelsen og de mange positive kommentarene til bystyret og fortelle om hva hun hadde opplevd.

Mange har gjort en innats for å få til dette. Aller mest Sissel og henne prosjektmedarbeidere, men vi skal heller ikke glemme Hans Terje Møller som har ledet klubben i hele 27 år. Gratulerer til deg også, Hans Terje, og takk for alt det du og dine medsammensvorne betyr for Molde-samfunnet ? og for oss som er så heldige å få være sammen med dere og oppleve frivillighet og glede fra første til siste sekund.

Måtte Molde påny påta seg store arrangementer og sammen med Dans Fauske bygge videre på de VM-suksessene vi nå påny har fått være med på.

 

For Hovedstyret i Norges Danseforbund

Harald Bråthen
President

 Sissel Myren, prosjektleder VM i Molde 2014

 #Dans #Danseforbundet #VM #BoogieWoogie #MoldeSwingogRockeklubb

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Antall medlemmer: 34

Bli medlem i denne gruppen

Om Norges Danseforbund

Norges Danseforbund

Norges Danseforbunds administrasjon holder til i Idrettens hus på Ullevål stadion hvor vi deler kontorer med Norges Idrettsforbund og Olympiske komité og de fleste andre særidrettsforbundene i Norge.

Topplisten

  1. Ronjaostensvik
  2. Cutewow
  3. Helsehelelivet
  4. Thisandthat
  5. Tinastreningsglede
  6. Gau9foto
  7. Anjabrathen
  8. Jatiljulioktober
  9. Trenpanett
  10. Ballroomdancing

Anbefalte innlegg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker